top of page

Lifecoachingsessies bij Griet Ponseele

Doelen behalen en dromen waarmaken

Life-coaching

Doelstellingen behalen, dromen waarmaken, het ontdekken van talenten en persoonlijke verlangens: het zijn allemaal zaken waar lifecoachingsessies u bij kunnen helpen. Mijn naam is Griet Ponseele en ik ben therapeut en lifecoach. Als coach kijk ik mee naar de vraagstukken waar u tegenaan loopt en help ik om uw leven een positieve impuls te geven. Lifecoaching is geschikt voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Door middel van goede gesprekken en praktische oefeningen geef ik u nieuwe inzichten mee. Ook als u moeite hebt met keuzes maken of even niet meer weet welke richting u op wilt met uw leven bent u bij mij aan het juiste adres voor een frisse blik op de zaken.

dromen waarmaken, doelen behalen

Uw eigen grond en ruimte innemen

Uw verlangens, behoeften, talenten en mogelijkheden in kaart brengen is slechts een onderdeel van wat ik voor u kan betekenen. Door u te leren uw ‘eigen grond en ruimte’ in te nemen zult u zien dat u steviger in uw schoenen komt te staan. Een knoop doorhakken, een carrièreswitch maken of een andere spannende uitdaging aangaan? Ik help u graag met de eerste stappen. Neem voor meer informatie over mij en mijn coachingpraktijk Kla-vier een kijkje op de website. Online vindt u tevens een contactformulier en mijn contactgegevens.

Neem gerust contact met mij op als u vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een inspirerende en verhelderende sessie.

bottom of page