top of page

Praktische informatie

Duur en kosten van de sessies

Praktisch

Voordat we van start gaan met pscyhotherapie of lifecoachingsessies plan ik altijd een verkennend gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw hulpvraag. Afhankelijk van dit gesprek starten we de therapie of coaching op wekelijkse of 2-wekelijkse basis op. De sessies duren doorgaans een uur. De duur van de therapie is afhankelijk van het proces en wordt gaandeweg verder in overleg met u bepaald. De sessies gaan door in mijn praktijkruimte in Vleteren. Daarnaast organiseer ik ook individuele onlinetherapie en lifecoachingsessies via Google of Zoom voor wie dit wenst. De kosten van de gestalttherapie en lifecoachingsessies bedragen € 50 per uur (BE74 7380 3794 4907). Een gedeeltelijke terugbetaling via de mutualiteit is mogelijk.

Praktijk Griet Ponseele

Maak direct een afspraak met Griet Ponseele

De sessies worden georganiseerd op afspraak. Standaard ben ik beschikbaar op woensdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 14:30 en 18:00 uur. Indien dit echt niet mogelijk is, zoeken we samen een ander moment in onze beide agenda’s. Afspraken worden doorgaans via e-mail of telefonisch gemaakt. Mijn praktijk, Kla-vier, is gelegen in de dorpskern van Oostvleteren.

Ik heb een diploma in de Politieke en Sociale Wetenschappen op zak. Daarnaast ben ik als Gestalttherapeut afgestudeerd aan het IVC (Instituut voor Communicatie) in Kortrijk (2017), erkend door de NVAGT (de Nederlands-Vlaamse Beroepsvereniging voor Gestalttherapeuten) en erkend psychotherapeut bij diverse mutualiteiten. Ik laat me continu bijscholen (oa in traumatherapie en PPN, contextueel werken met duplo-poppetjes en opstellingenwerk,...).

Wenst u meer informatie of direct een afspraak in te plannen? Neem dan contact met mij op. Ik sta u graag te woord en kijk ernaar uit u te mogen ontmoeten in mijn praktijk voor therapie en coaching, Kla-vier.

bottom of page