Praktische informatie

Duur en kosten van de sessies

Praktisch

Voordat we van start gaan met de therapie of lifecoachingsessies plan ik altijd een verkennend gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw hulpvraag. Afhankelijk van dit gesprek starten we de therapie of coaching op wekelijkse of 2-wekelijkse basis op. De sessies duren doorgaans een uur. De duur van de therapie is afhankelijk van het proces en wordt gaandeweg verder in overleg met u bepaald. De sessies gaan door in mijn praktijkruimte in Vleteren. Daarnaast organiseer ik ook individuele onlinetherapie en lifecoachingsessies via Google of Zoom voor wie dit wenst. De kosten van de gestalttherapie en lifecoachingsessies bedragen € 40 per uur (BE74 7380 3794 4907).

Praktijk Griet Ponseele

Maak direct een afspraak met Griet Ponseele

De sessies worden georganiseerd op afspraak. Standaard ben ik beschikbaar op woensdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 14:30 en 18:00 uur. Indien dit echt niet mogelijk is, zoeken we samen een ander moment in onze beide agenda’s. Afspraken worden doorgaans via e-mail of telefonisch gemaakt. Mijn praktijk, Kla-vier, is gelegen in de dorpskern van Oostvleteren.

Goed om te weten: ik heb een licentiaat in Politieke en Sociale Wetenschappen op zak. Daarnaast heb ik gestalttherapie gestudeerd aan het IVC (Instituut voor Communicatie) in Kortrijk. Dit instituut is officieel erkend door de Europese en Nederlands-Vlaamse Beroepsvereniging voor Gestalttherapeuten.

Wenst u meer informatie of direct een afspraak in te plannen? Neem dan contact met mij op. Ik sta u graag te woord en kijk ernaar uit u te mogen ontmoeten in mijn praktijk voor therapie en coaching, Kla-vier.