top of page

Praktijk voor Gestalttherapie

Gestalttherapie brengt denken, voelen en lichaam weer in balans

Therapie

Als psychotherapeut ondersteun ik u bij verschillende vraagstukken. Mijn werkwijze hierbij is gericht op het innemen van uw eigen grond en ruimte. We onderzoeken het veld aan relaties waarin u zich bevindt en leggen loyaliteiten en balansen van geven en nemen bloot. Door naar uw lichaam, gevoelens en geest te luisteren en ze opnieuw in contact te brengen met elkaar, zal uw levensvreugde en energie weer gaan stromen. Met behulp van bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen en procesgerichte therapeutische interventies worden nieuwe inzichten aangereikt. We kijken samen naar wat er tussen ons gebeurt in de therapieruimte als een afspiegeling van je ‘in relatie staan’ in de buitenwereld. Samen gaan we zo complexe vraagstukken te lijf en werken we aan een mooie toekomst.

gestalttherapie Griet Ponseele

Kla-vier: mijn praktijk voor therapie

Therapie is geschikt bij verschillende problemen en klachten. Zowel jong als oud kan baat hebben bij deze experimentele en ervaringsgerichte vorm van therapie. In mijn praktijk Kla-vier is dan ook iedereen van harte welkom. Als psychotherapeut en coach help ik u uw leven weer op de rit te krijgen, vragen te beantwoorden of uw problemen actief aan te pakken. Problemen met relaties, moeite met grenzen aangeven, een gevoel van onbehagen of vindt u het lastig om uw leven weer vorm te geven na een scheiding? Samen kijken we naar de kern van het probleem én naar een oplossing.

Neem voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit u te mogen helpen.

bottom of page